Producenci

Cenniki do pobrania

Sonda

Twoje wydatki na żywność wynoszą miesięcznie:

Statystyki

Produktów:
1015
Kategorii:
104
Nowości:
0
Promocje:
0

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

INFORMACJE + POLITYKA PRYWATNOŚCI

Czas realizacji zamówienia

Przybliżony czas oczekiwania na realizacje zamówienia (w dniach roboczych) wynosi średnio 3 dni.
W przypadku płatności przelewem, czas otrzymania paczki wydłuża się o czas realizacji przelewu.

Dostępność produktów

Wszystkie przez nas oferowane produkty są dostępne w ofercie stałej (na karcie produktu określamy ilościowy stan magazynowy).
 
UWAGA!!!
PONIEWAŻ PROWADZIMY SPRZEDAŻ W KILKU MIEJSCACH RÓWNOCZEŚNIE , MOŻE SIĘ ZDARZYĆ (SPORADYCZNIE) ŻE DANEGO TOWARU NIE MA CHWILOWO NA STANIE MIMO WYŚWIETLANEGO STANU .
DZWONIMY WTEDY I INFORMUJEMY.


Koszt dostawy

Zamówiony towar dostarczamy za pośrednictwem firmy kurierskiej lub Poczty Polskiej. Informacja o koszcie dostawy wyświetlana jest w module 'koszyk sklepu' - z możliwością wyboru proponowanego wariantu.

Gwarancja i serwis towarów

Produkty posiadają gwarancję producenta, importera lub sprzedawcy, obowiązującą na terenie Polski. Przed odesłaniem produktu do reklamacji, prosimy skontaktować się z naszą firmą w celu uzyskania numeru zgłoszenia reklamacyjnego .

Polityka prywatności

sklepu internetowego ARTMAL

Administrator Państwa danych osobowych.

ARTMAL

ul. Wrzesińka 14a , 63-025 Witowo , Pięczkowo

NIP 7860009524


(w dalszej treści zwane Artmal)

Administrator dokłada szczególnej staranności w celu ochrony interesów osób, których dane dotyczą, a w szczególności zapewnia, że zbierane przez niego dane są przetwarzane zgodnie z prawem.

Warunkiem realizacji zamówienia złożonego przez stronę www.artmal.com.pl jest akceptacja warunków REGULAMINU i świadome udzielenie zgody na przetwarzanie danych osobowych szczegółowo opisanych w tej polityce prywatności.
Korzystanie z serwisu internetowego www.artmal.com.pl jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystywanie przez serwis plików cookies i innych danych podanych zupełnie dobrowolnie przez Użytkownika.

Sposób uzyskania danych osobowych.

Państwa dane osobowe uzyskaliśmy od Państwa na podstawie zgody udzielonej podczas rejestracji konta na stronie www.artmal.com.pl lub przez jednorazowe zamówienie bez rejestracji.
Podanie danych osobowych przez użytkownika jest zupełnie dobrowolne.

 

Podstawa przetwarzania danych osobowych

 

Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit a) RODO1 zgodnie z którym przetwarzanie jest zgodne z prawem w przypadku gdy osoba,
której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w jednym lub większej liczbie określonych celów.

1Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych
i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1 z późn. zm.).

Cel oraz zakres zbieranych danych.

• celem przetwarzania danych osobowych jest realizacja złożonego zamówienia internetowego oraz umożliwienie kontaktu w ramach późniejszej obsługi zamówienia.

• prowadzenie analiz statystycznych

• przechowywanie danych dla celów archiwizacyjnych, oraz zapewnienie rozliczalności (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa min. podatkowego).

• W trakcie rejestracji Konta Użytkownika, Użytkownik ustala samodzielnie hasło dostępu do Konta Użytkownika w serwisie internetowym www.lepszykurier.pl oraz podaje następujące dane:

- Imię i nazwisko

- Adres

- Adres e-mail,

- Numer telefonu,

- NIP (w przypadku rejestracji firmy),

- Nazwa firmy (w przypadku rejestracji firmy),

 

Państwa uprawnienia w zakresie danych osobowych.

• Przysługuje Państwu, w odniesieniu do Państwa danych osobowych, prawo do kontroli przetwarzania danych,
które jej dotyczą, zawartych w zbiorze danych Administratora, a zwłaszcza prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych,
czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne,
nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane,
a ponadto prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych oraz przeniesienie danych osobowych ( na których przetwarzanie wyrazili Państwo zgodę) do innego administratora danych Mają Państwo także prawo do wniesienia skargi do
Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

• Powyższe dane mogą być zmieniane samodzielnie przez Użytkownika lub usunięte poprzez kontakt z ARTMAL.

• W każdym momencie możesz cofnąć udzieloną zgodę, wysyłając e-mail na adres: PIOTR.WALKOWIAK@OP.PL
co nie ma wypływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed cofnięciem zgody.
Do czasu cofnięcia zgody mamy prawo przetwarzać Pana/Pani dane osobowe i jej odwołanie nie wpływa na zgodność z prawem dotychczasowego przetwarzania.

Okres przetwarzania danych osobowych

1. Zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa nie przetwarzamy Państwa danych osobowych „w nieskończoność”,
lecz przez czas, który jest potrzebny, aby osiągnąć powyżej wskazany cel przetwarzania danych osobowych. Po tym okresie Państwa dane osobowe zostaną nieodwracalnie usunięte lub zniszczone.

2. Informujemy, że Państwa dane osobowe przetwarzamy przez okres:

• dla użytkowników niezarejestrowanych przez okres wymagany przez prawo podatkowe

• dla użytkowników zarejestrowanych przez okres wymagany przez prawo podatkowe w przypadku odstąpienia przez użytkownika od trwającej umowy kupna przez anulację zamówienia

Kto jeszcze ma dostęp do Państwa danych osobowych.

Dane nadawców i odbiorców przekazywane w zleceniach w celu realizacji usługi (transportu) są przekazywane wskazanym przez Państwa przewoźnikom i operatorom logistycznym wspomagającym realizacje usług transportowych.

Firmy wspierające nas w świadczeniu usług dla Państwa, które zapewniają:

• Obsługę techniczną serwisu internetowego www.artmal.com.pl

• Obsługę księgową i prawną.

• Obsługę metod płatniczych wykorzystywanych w serwisie internetowym www.artmal.com.pl.

• Organy publiczne, które zgodnie z prawem mogą uzyskać takie dane.

Pliki Cookies

• Strona internetowa www.dipp.pl wykorzystuje ciasteczka, które służą identyfikacji użytkownika. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie.

• Instalacja plików „cookies” jest konieczna do prawidłowego świadczenia usług w serwisie internetowym www.artmal.com.pl.
W plikach „cookies" znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisu internetowego www.lepszykurier.pl,
w szczególności tych wymagających autoryzacji. Informacje odczytywane przez nasz serwis internetowy www.lepszykurier.pl, mogą być odczytywanae także przez systemy należące do innych podmiotów,

z których usług korzystamy (np. Facebooka, Google’a).

• W ramach serwisu internetowego www.lepszykurier.pl stosowane są pliki Cookies sesyjne. Są one plikami tymczasowymi,
które przechowywane są w urządzeniu końcowym Usługobiorcy do czasu wylogowania (opuszczenia serwis) lub zamknięcia przeglądarki internetowej.

• Użytkownik ma prawo zadecydowania w zakresie dostępu plików „cookies” do swojego komputera poprzez ich uprzedni wybór w oknie swojej przeglądarki.
Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Zabezpieczenia

• Serwis internetowy www.artmal.com.pl stosuje zabezpieczenia zapewniające ochronę danych przed utratą, niewłaściwym wykorzystaniem i modyfikacją.
Serwis Internetowy zobowiązuje się chronić wszelkie Państwa dane zgodnie z normami ochrony bezpieczeństwa i zachowania poufności.

• Dane osobowe w serwisie internetowym www.artmal.com.pl są chronione zgodnie z obowiązującymi Ustawami w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

• Strony internetowe w serwisie internetowym www.artmal.com.pl zabezpieczone są certyfikatem SLL, a komunikacja jest szyfrowana.

• W przypadku, gdy Użytkownik posiadający konto w serwisie internetowym www.artmal.com.pl utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu,
Serwis internetowy umożliwia wygenerowanie nowego hasła do serwisu internetowego www.artmal.com.pl.

• Serwis internetowy www.artmal.com.pl nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej,
z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępowego do Konta Użytkownika. Informacje takie nie są również udostępniane drogą telefoniczną.

Przekazywanie danych osobowych do Państw trzecich

Informujemy , że Państwa dane osobowe nie są przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy.

Postanowienia końcowe

• W przypadku jakichkolwiek pytań i wątpliwości odnośnie ochrony danych osobowych prosimy o kontakt z biurem właściciela pod adresem

e-mail: piotr.walkowiak@op.pl

• W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu serwisu Internetowego oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego.

• Serwis internetowy zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Bezpieczeństwo. O każdej zmianie Użytkownicy będą informowani na stronie internetowej www.artmal.com.pl

• Niniejsza polityka bezpieczeństwa wchodzi w życie w dniu 25 maja 2018 r.

 


 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:04b6c89174c77936213b116813784890#0}
Sklep internetowy od home.pl